Soepen

Geroosterde pompoensoep met vleugje rode curry, geitenkaas, hazelnoot7*
Tomatensoep met licht pepertje, prei en tomaat7*
Wildbouillon met geplukt zwijn en knolselderij8*

Maaltijdsalades

Geitenkaas - met dadel, rucola en nootjes14*
Carpaccio - pestodressing, parmezaan en bieslook14
Gerookte zalm- met wakame, komkommer, radijs en wasabi crème15
Pulled hete kip - gemarineerd met knoflook, mosterd, sambal, geserveerd met taugè en bosui14
Soepen en salades worden geserveerd met vers boerenlandbrood

Rijkelijk belegde flammkuchen

Gerookte zalm - met wakame, komkommer, radijs en wasabi crème13½
Geitenkaas - met dadel, rucola en nootjes11½*
Carpaccio - pestodressing, rucola, parmezaan en bieslook11½
BBQ - spek, ui en BBQ saus11½

Voor onze kleine gastjes

Vlees of vis - met groenten en aardappelpuree of frietjes12½
Poffertjes met boter en poedersuiker6
Kroket (vlees of groenten), frikandel of kipnuggets met frietjes, appelmoes en mayonaise8
Kinderijsbeker in leuke verrassingsbeker
(je mag de beker meenemen)
Kindercappuccino met verrassing2

Lunchtoppers

Huisgemaakte burger van 100% rundvlees - thousands islands, cheddarkaas, ui, tomaat, spek, gebakken ei, sla geserveerd op een harde bruine bol met frietjes12½
Hotdog XXL met briochebrood - koolsalade, gefrituurde uitjes, piccalilly saus10¼
U heeft de keuze uit de volgende broodsoorten:
Donkerbruin oerbrood of licht Maïsbrood

Lunch

Huis gerookte zalm - radijs, komkommer, wakame en wasabi crème11½
Carpaccio van het rund - pestodressing, Parmezaan en pittenmix11½
Pulled hete kip - gemarineerd met knoflook, mosterd, sambal, geserveerd met taugè en bosui10¾
Sesam bagel met geitenkaasmousse - dadels, rucola geserveerd met cranberry/jalapeno marmelade9¾*
Cubaanse sandwich - pulled pork, augurk, mosterd, kaas en frietjes11¾
Uitsmijter of omelet - met ham, kaas, spek naar keuze
Draadjesvlees kroketten of groentekroketten - 2 kroketten met mosterd en boter
Panini - ham/kaas, kaas, kaas/tomaat, hete kip/kaas geserveerd met salade en ketchup of chili saus naar keuze
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Menu á la carte

Stel zelf uw 3-gangenmenu samen uit de gehele kaart
(aanbeveling van de chef+3)
(dessert kaasplank+3)
35

Voorgerechten

Tartaar van rode biet – zoetzure bietjes, krokantje van rode biet, hazelnoot en mierikswortel crème10½*
Terrine van wild konijn en groene kool – geserveerd met witte koolsalade en spek dressing12½
Huis gerookte zalm – pappadum, komkommer, wakame, wasabi crunch en soja wasabi vinaigrette12½
Salade van wildzwijn Coppa
en licht gerookte knolselderij – witlof en cranberry dressing
11½*
Pompoen donut –hertenham, truffel en portsiroop 10½
Carpaccio van het Waardse rund – met rucola, Parmezaanse kaas, bieslook, pittenmix en luchtige truffelmayonaise 11½
Crème van oude kaas en Parmaham met bloemkool – rucola, shimeji beukenzwam en mosterdmayonaise12¾*

Soepen

Geroosterde pompoensoep – met vleugje rode curry, geitenkaas, hazelnoot7*
Tomatensoep – met licht pepertje, prei en tomaat7*
Wildbouillon – met geplukt wild zwijn en knolselderij 8*
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Hoofdgerechten

Aanbeveling van de chef – wekelijks wisselend gerecht met wild. gevogelte of vleesdagprijs
Catch of the day - wisselende visvangst met bijpassend garnituur en sausdagprijs
Sukade van het hert – hertenbiefstuk, spruitjesstampot, schorseneer, wildsaus23
Kippendijen ’t Wapen –oosterse groentjes, noedels, cassave en licht pittige pindasaus19
Reepeper – rode kool, aardappelpuree, stoofpeer, krokantje van schorseneer21
Parelgort à la risotto – pompoen, paddenstoelen uit het seizoen, krokantje van Parmezaan18*
Linzen – kokos curry met aubergine, wortel, pandan rijst en naanbrood 18*
Puntzak friet
Gerechten met * kunnen vegetarisch bereid worden.
Gerechten met ** zijn veganistisch

Voor onze kleine gastjes

Vlees of gebakken vis - met verse groente en aardappelpuree12½
Poffertjes, met boter en poedersuiker6
Kroket of kipnuggets, met frietjes, mayo en appelmoes8
Verrassingsbeker met roomijs en slagroom. Je mag de beker meenemen!

Desserts

Peren Carré – met vanillesaus en boerenjongensijs8
Pasteis de nata – een Portugees custardtaartje met amandel,
amarettogelei en witte chocolade ijs
8
Warm chocoladetaartje – met vloeiend hart, karamel en vanilleroomijs
Kaneelparfait – met geglaceerde appel en kaneelgel8
Kaasplank – met vijgenbrood, appelstroop en dadel 11½
Culinaire cadeautip:
Dinerbon van 't Wapen van Bunnik. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.