't Wapen van Bunnik

Bekijk de kaart

Onze chef-kok heeft met zijn keukenbrigade verrassende en harmonieuze combinaties gemaakt, allen samengesteld met pure smaken en verse ingrediënten. Mocht u onverhoopt niet zo veel tijd hebben, laat het ons dan vooraf weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.


Diner

HUISSPECIALITEIT

Surprise menu du chef

3 gangenmenu32,75
Bovenstaande menu's zijn alleen per tafel te bestellen en kunnen ook vegetarisch worden bereid

Voorgerechten

Kwartel - Roseval, bospaddenstoelen, kwartelei, truffelmayonaise, crème witte bonen, tomaten-basilicumgel en krokant van Serano13
Panna cotta van zoete aardappel - zoetzure prei, crème pastinaak, truffelkroepoek en koude sabayon van rode biet
11,50*
Gamba en gebrande rivierkreeft - spelt pasta met citroen en mint, crème artisjok, limoenmayonaise, borage cress en gerookte paprika krokant12,50
Gepekelde zalm in bietensap - mayonaise ansjovis, crème bloemkool, gel gerookte oester, zoetzure wortel en wasabi kroepoek12,50
Carpaccio van het rund - sherrymayonaise, augurk, rucola en Iberico kaas10,75

Soepen

Aardappel-knoflooksoep - blauwschimmelkaas en katenspek6,50**
Romige shiitakesoep - rode peper, kruidenolie en Spinata Romana salami6,50**
Met een * zijn vegetarische gerechten en met ** kunnen vegetarisch.

Hoofdgerechten

Top entrecote van de Big Green Egg -
2 personen -
1 persoon -
mousseline aardappel, gerookte paprika, ratatouille, sherrysaus

42,50
22,50
Gratin van aardappel, knolselderij en wortel - salsa van gekarameliseerde ui, crème sud 'n sol, gel Amsterdamse ui, Parmezaan krokant en een saus van kruiden19,50*
Zeewolf, gamba en kreeftenbitterbal - wakamerisotto, pompoen, oesterzwammen, rode biet en schaaldierensaus20,50
Dorade - puree truffelaardappel, bospeen, prei en lichte knoflook- crème fraichesaus20,50
Kalfsrib-eye gegrild - polenta-zongedroogde tomaat, witlof-honing, Amsterdamse ui en rode portsaus22,50
Eendenborst gelakt met hoisin - gratin aardappel-shiitake- 5 spices, geroosterde boemkool, rode paprika en piccalillysaus21,50
Puntzak friet
2,25

Voor onze kleine gastjes

Biefstukje of een gebakken visje - met verse groente en aardappelpuree12
Poffertjes, met boter en poedersuiker5,50
Kroket of kipnuggets, met frietjes, mayo en appelmoes6,50
Verrassingsbeker met roomijs en slagroom. Je mag de beker meenemen!4,50

Desserts

Kaasbordje - Pierre robert, Le petit Doruvael, oude grachten kaas, Cabrales, notenbrood en confituur bosvruchten-rum9,75
Taartje van noten en notencrème - gel Frangelico en karamel noten roomijs7,50
Parfait red bull - gemarineerde kiwi en gel van boswandeling7,50
Havermout crumble met Bunnikse appel - crème chocolade, gel witte port-vanille en boerenjongens roomijs7,50
Sorbetijs of roomijs - gemarineerd fruit en een kletskop7
Culinaire cadeautip:
Dinerbon van 't Wapen van Bunnik. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

Bij ‘t Wapen van Bunnik kunt u 7 dagen per week terecht voor een gezellige en vooral smakelijke lunch. Onze keuken is de hele week geopend vanaf 12:00 uur.
.


Lunch

Soepen

Huisgemaakte erwtensoep - worst, roggebrood, katenspek8,75
Aardappel-knoflooksoep - blauwschimmelkaas, spek6,50**
Romige shiitakesoep - rode peper, Spinata Romana salami6,50*

Maaltijdsalades

Gerookte zalm - mayonaise ansjovis, crème bloemkool, gel gerookte oester, wasabi kroepoek14,50
Geitenkaas - met appel, spek, noten en truffelmayonaise12,50**
Carpaccio - sherrymayonaise, augurk, walnoot, Iberico kaas12,50

Rijkelijk belegde flammkuchen"

Gerookte zalm - mayonaise ansjovis, crème bloemkool, gel gerookte oester, wasabi kroepoek12,50
Geitenkaas - met appel, spek, noten en truffelmayonaise10,50**
Carpaccio - sherrymayonaise, augurk, walnoot, Iberico kaas10,50

Voor onze kleine gastjes

Gebakken biefstuk of visfilet - met groenten, aardappelpuree of frietjes12,50
Poffertjes met boter en poedersuiker5,00
Kroket of kipnuggets met patatjes6,50
Kinderijsje in leuke verrassingsbeker
( je mag de beker meenemen)
4,50
Kindercappuccino met verrassing2,00
Met een * zijn vegetarische gerechten ** kan vegetarisch

Lunchtopper

Huisgemaakte kalfsburger met truffelmayonaise
gebakken ei en spek geserveerd op een briochebroodje
9,50
U heeft de keuze uit de volgende broodsoorten:
Donkerbruin oerbrood of licht Maïsbrood

Lunch

Gerookte zalm - mayonaise ansjovis, crème bloemkool, gel gerookte oester, wasabi kroepoek11,50
Carpaccio van het rund - sherrymayonaise, augurk, walnoot, rucola en Iberico kaas9,50
Hollandse geitenkaas - appel, spek, noten en truffelmayonaise9,50**
Club sandwich "t Wapen" - met sla, spek, ham, kaas, tomaat, ei en frietjes9,50**
Gefrituurde lekkerbek - knoflooksaus, friet en salade11,50
Huisgemaakte erwtensoep - worst, roggebrood, katenspek8,75
Boeren uitsmijters - met ham, kaas, spek naar keuze 8,50**
Snack "’t Wapen" - met ham, gebakken champignons, ui en gegratineerd met kaas8,75**
Kroketten van Dobben met mosterd 7,50
Met een * zijn vegetarische gerechten ** kan vegetarisch