Loading...
Bekijk de kaart2018-06-14T20:14:44+00:00

Soepen

Preisoep - kippendij en tijm7,75*
Frisse gazpacho - komkommer, limoen, mint en gamba7,50*

Maaltijdsalades

Gerookte zalm - crème aubergine, mayonaise karwij en venkel14,50
Geitenkaas - met appel, spek, noten en truffelmayonaise12,50*
Carpaccio - grove mosterdmayonaise, pijnboompitten, rucola, kappertjes en Oude Gracht kaas12,50

Rijkelijk belegde flammkuchen

Gerookte zalm - crème aubergine, mayonaise karwij en venkel13,50
Geitenkaas - met appel, spek, noten en truffelmayonaise11,50*
Carpaccio - grove mosterdmayonaise, pijnboompitten, rucola, kappertjes en Oude Gracht kaas11,50
Soepen en salades worden geserveerd met vers boerenlandbrood

Voor onze kleine gastjes

Vlees of gebakken vis - met groenten, aardappelpuree of frietjes12,50
Poffertjes met boter en poedersuiker5
Kroket of kipnuggets met patatjes6,50
Kinderijsje in leuke verrassingsbeker
( je mag de beker meenemen)
4,50
Kindercappuccino met verrassing2

Lunchtopper

Huisgemaakte burger van 100% rundvlees, cheddarkaas, rode ui, tomaat, augurk, spek en homemade BBQ saus geserveerd op een briochebroodje met frietjes9,50
U heeft de keuze uit de volgende broodsoorten:
Donkerbruin oerbrood of licht Maïsbrood

Lunch

Gerookte zalm - crème aubergine, mayonaise karwij en venkel12,50
Carpaccio van het rund - grove mosterdmayonaise, pijnboompitten, rucola en Oude Gracht kaas10,50
Hollandse geitenkaas - appel, spek, noten en truffelmayonaise10,50*
Club sandwich "t Wapen" - met sla, spek, ham, kaas, tomaat, ei en frietjes9,50*
Gefrituurde lekkerbek - knoflooksaus, friet en salade12,50
Filet Americain - ei, rode ui, piccalilly9,50*
Boeren uitsmijters - met ham, kaas, spek naar keuze 8,50*
Snack "’t Wapen" - met ham, gebakken champignons, ui en gegratineerd met kaas8,75*
Kroketten van Dobben met mosterd 7,50
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Menu á la carte

Stel zelf uw 3-gangenmenu samen uit de gehele kaart
(dessert kaassorti +3)
35

Voorgerechten

Bombe aardappel gevuld met paddenstoelen, ui en knoflook – crème van tomaat, schuim van Parmezaan
en krokant paprika
11,50*
In Ras el Hanout-zeezout gelegde zalmfilet – kruidencous-cous, crème aubergine, mayonaise karwij en venkel13,50
In de oven gegaarde gemarineerde gamba – frisse salade van komkommer, leekselderij, limoen en citroenmelisse, gel citroen, crème bloemkool, chiogga biet, mayonaise dille12,50
Kippendij gemarineerd in crème fraiche
en truffelsalsa, coppa di Parma – salade roseval en scharrelei, mayonaise dragon, gel madeira en zoetzure rucola
11,50*
Carpaccio van het rund – truffelmayonaise, kappertjes, pijnboompitten, rucola en Oude Gracht kaas
supplement eendelever +4
11,50

Soepen

Preisoep – kippendij en tijm7,75*
Frisse gazpacho – komkommer, limoen, mint en gamba7,50*
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Hoofdgerechten

Entrecôte van de Big Green Egg – mousseline aardappel-tomaat, haricots verts, paddenstoelen, rode wijnsaus en salieboter23,50
Gegrilde tonijn – wakamerijst, groene asperge, wortel,
wasabikaviaar en wasabi saus
22,50
Scholfilet – pasta met inktvisinkt, prei, paprika,
saffraan saus
22,50
Mosselen op Zeeuwse of Provençaalse wijze – frites, zoetzure komkommer, kerrie en knoflooksaus21,50
Scharrelhoen – noedels met blauwschimmel, crème doperwten, gekarameliseerde spitskool en truffelsaus21,50
Parelgort met Gorgonzola – crème sud ’n sol, Amsterdamse ui, popcorn tabasco, honny cress en rode port-honingsaus19,50*
Puntzak friet
2,50

Voor onze kleine gastjes

Vlees of gebakken vis - met verse groente en aardappelpuree12
Poffertjes, met boter en poedersuiker5,50
Kroket of kipnuggets, met frietjes, mayo en appelmoes6,50
Verrassingsbeker met roomijs en slagroom. Je mag de beker meenemen!4,50

Desserts

Kaassorti - Pierre Robert, Le petit Doruvael, Oude Gracht kaas, Cabrales, notenbrood en vijgenconfiture9,75
Parfait van Bunnikse kersen – crème van pinda, gel chocolade en grappa, marshmallows, citroensorbet7,50
Gemarineerde aardbeien – schuim aardbei en peper, gel aardbei en mint, aardbeiensorbet7,50
Ananas 5-spices – gel van prosecco, chocolade cruesli
en limoncello sorbet
7,50
Sorbetijs of roomijs - gemarineerd fruit en een kletskop7
Culinaire cadeautip:
Dinerbon van 't Wapen van Bunnik. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.