Soepen

Gele curry bloemkool soep - met rijsnoedels, shiitake en bosui7*
Ossenstaart bouillon -met prei, champignons en peterselie7

Maaltijdsalades

Geitenkaas - met dadels, gebrande noten, frisse appel en balsamico14*
Carpaccio - huisgemaakte truffelmayonaise, Parmezaan, zongedroogde tomaat, pittenmix en rucola14
Gerookte zalm - met zeekraal, komkommer, zoetzure wortel, wakame en venkelmayonaise15

Poke Bowls

Zalm - wakame, komkommer, zoetzure wortel, edamame boontjes, avocado, rijstnoedels en sojadressing12
Vegan - komkommer, zoetzure wortel, tomaat, edamame boontjes, kikkererwten, rijstnoedels, avocado, harissa
12*
Soepen en salades worden geserveerd met vers boerenlandbrood

Rijkelijk belegde flammkuchen

Gerookte zalm - met zeekraal, zoetzure wortel, wakame, komkommer en venkelmayonaise13½
Geitenkaas - met dadels, rucola, gebrande noten, appel en balsamico11½*
Carpaccio - huisgemaakte truffelmayonaise, rucola, Parmezaan, zongedroogde tomaat en pittenmix11½

Voor onze kleine gastjes

Vlees of vis - met groenten en aardappelpuree of frietjes12½
Poffertjes met boter en poedersuiker6
Kroket (vlees of groenten), frikandel of kipnuggets met frietjes, appelmoes en mayonaise8
Kinderijsbeker in leuke verrassingsbeker
(je mag de beker meenemen)
Kindercappuccino met verrassing2

Lunchtoppers

Huisgemaakte burger van 100% rundvlees - thousands islands, cheddarkaas, ui, tomaat, spek, gebakken ei, sla geserveerd op een harde bruine bol met frietjes12½
Vega burger van Mexicaanse bonen - tomatensalsa, cheddar, sla, komkommer, rode ui, courgette, avocado geserveerd op een harde bruine bol met frietjes12½*
U heeft de keuze uit de volgende broodsoorten:
Donkerbruin oerbrood of licht Maïsbrood

Lunch

Huis gerookte zalm - zeekraal, wakame, zoetzure wortel, komkommer en venkelmayonaise11½
Carpaccio van het rund - huisgemaakte truffelmayonaise, rucola. Parmezaan, zongedroogde tomaat en pittenmix11½
BLT - gebakken spek, tomaat, kropsla en Thousand Islands dressing
Warme geitenkaas - dadels, rucola, gebrande noten, appel en balsamico9¾*
The Vegan - harissa, avocado, tomaat, courgette, aubergine, rucola, kikkererwten8½*
Club sandwich -geroosterd brood met gerookte kip, ham, kaas, tomaat, komkommer, ui, sla, spek, ei en frietjes11¾
Uitsmijter of omelet - met ham, kaas, spek naar keuze
Draadjesvlees kroketten of groentekroketten - 2 kroketten met mosterd en boter
Panini - ham/kaas, kaas, kaas/tomaat, spek/kaas geserveerd met groene salade en ketchup of chili saus naar keuze
6
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Menu á la carte

Stel zelf uw 3-gangenmenu samen uit de gehele kaart
(aanbeveling van de chef+3)
(dessert kaasplank+3)
35

Voorgerechten

Carpaccio van het Waardse rund - Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, rucola, tomaat en pittenmix11½
Marbré van gerookte rib-eye en eendenlever - licht pikante mangochutney, krokante ontbijtkoek en aceto Balsamico12¾
Huis gerookte zalm - zeekraal, komkommer, haringkaviaar en venkelmayonaise12½
Rilette van zeebaars - courgette, aubergine, wortel, little gem en tomaten antiboise11½
Tarte Tatin van rode ui - geitenkaas, rucola, gel van rode biet10½*
Carpaccio van rode biet - tofu, kerriemayonaise, asperge, erwtenscheuten, pittenmix en rucola10¼*
Warme quiche met mediterrane groenten - gel van paprika, frisse crème van gedroogde tomaat en basilicum10¼*

Soepen

Ossenstaartsoep - prei, champignon en peterselie7
Gele curry bloemkoolsoep - shiitake, rijstnoedels en bosui7*
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Hoofdgerechten

Aanbeveling van de chef – wekelijks wisselend gerecht met wild. gevogelte of vleesdagprijs
Catch of the day - wisselende visvangst met bijpassend garnituur en sausdagprijs
Gesplitste rundersukade - puree, peulen, champignon en rode wijnsaus23
Kippendijen ’t Wapen – in knoflook gemarineerde kippendijen, dikke noedels, Aziatische groeten en kokos pindasaus19
Mixed grill van zalm, tonijn en zeebaars - inktvis pasta,
ongedroogde tomaatjes, bimi en limoensaus
22
Portobello met Taleggio - venkel, knoflook, rozemarijn en een marmelade van olijf en tomaat18¼*
Truffelrisotto - paddenstoelen van het seizoen, spinazie, Parmezaan en een op lage temperatuur gegaard scharreleitje18¼*
Puntzak friet
Gerechten met * kunnen vegetarisch bereid worden.

Voor onze kleine gastjes

Vlees of gebakken vis - met verse groente en aardappelpuree12½
Poffertjes, met boter en poedersuiker6
Kroket of kipnuggets, met frietjes, mayo en appelmoes8
Verrassingsbeker met roomijs en slagroom. Je mag de beker meenemen!

Desserts

Nougat glacé - met karamelsaus en nougat ijs
8
Limoen cheesecake - mangocoulis en yoghurt bosvruchtenijs
Tiramisu - koffiesaus en vanilleroomijs
Tartelette appelcrumble (12 min bereiding) - gekarameliseerde appel en boerenjongensijs8
Kaasplank – met vijgenbrood, appelstroop en dadel 11½
Culinaire cadeautip:
Dinerbon van 't Wapen van Bunnik. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.