Soepen

Misosoep - tofu, taugé en bosui8*
Venkelsoep - flinterdunne venkel en Parmezaan8*
Thaise rode currysoep - gamba's, bosui en taugé8*

Maaltijdsalades

Poké bowl huis gerookte zalm - noedels, gele wortel, venkel, komkommer, dadels en overgoten met honing tijm15
Ossenhaas - gebakken puntjes van de ossenhaas met paddenstoelen en taugé, afgeblust met ketjap en sesam16
Geitenkaas - met appel, spek, noten, dadels en overgoten met honing tijm14*
Ceasar - romeinse salade met gerookte kip, Parmezaan, ansjovis, croutons en Ceasar dressing14
Torpedo - gefrituurde garnalen met een zoet-zure salade, komkommer, paprika, rode ui en cashewnoten16
Soepen en salades worden geserveerd met vers boerenlandbrood

Rijkelijk belegde flammkuchen

Gerookte zalm - rode biet, crème fraiche, zongedroogde tomaatjes en citrus13½
Geitenkaas - met appel, spek, noten, en honing tijm11½*
Carpaccio - pesto, rucola, kappertjes, parmezaan en bieslook11½
Klassiek - spek, kaas en ui11½

Voor onze kleine gastjes

Vlees of vis - met groenten en aardappelpuree of frietjes12
Poffertjes met boter en poedersuiker6
Kroket of kipnuggets met patatjes7
Kinderijsje in leuke verrassingsbeker
( je mag de beker meenemen)
5
Kindercappuccino met verrassing2

Lunchtoppers

Huisgemaakte burger van 100% rundvlees - thousands islands, cheddarkaas, ui, tomaat, augurk , spek geserveerd op een sesambol met frietjes12½
Steak tartaar op klassiek wijze - fijn gesneden biefstuk aangemaakt met ketchup, mosterd en worchester saus geserveerd met sjalotten, peterselie, bieslook, kappertjes, cornichons afgemaakt met een zacht gegaard eigeel
Supplement eendenlever +3¼
14½
U heeft de keuze uit de volgende broodsoorten:
Donkerbruin oerbrood of licht Maïsbrood

Lunch

Huis gerookte zalm - gele biet, venkel, mierikswortel en bieslook12½
Carpaccio van het rund - pestodressing, rucola, Parmezaan en bieslook11½
Hete kippendijen - bosui, taugé, rode ui, zoetzure tomaat en komkommer met een licht pikantje10½
Geitenkaas - appel, dadels, spek, noten en honing tijm11½*
Club sandwich het Wapen - met malse kip, spek, ham, kaas, tomaat, komkommer, ei en frietjes12½*
Uitsmijter of omelet - met ham, kaas, spek naar keuze 8½*
Boerenham - sla augurk, tomaat en mosterdsaus
Draadjesvlees kroketten - 2 kroketten met mosterd en boter
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Menu á la carte

Stel zelf uw 3-gangenmenu samen uit de gehele kaart
(steak van de week+3)
(dessert kaasplank+3)
35

Voorgerechten

Taartje van geitenkaas – met walnoten, honing, rucola, appel, rode ui en balsamico12½*
Gamba’s Oriëntaal – gebakken met paprika, taugé en bosui afgemaakt met een licht pikante chili13½
Huis gerookte zalm – met gele wortel, venkel, kappertjes en mierikswortel saus14½
Steak tartaar op klassieke wijze – fijn gesneden biefstuk aangemaakt met ketchup, mosterd
en worchester saus, geserveerd met sjalotten, peterselie, bieslook, kappertjes, cornichons afgemaakt met een
zacht gegaard eigeel
Supplement eendenlever +3¼
14½
Hollandse garnalen – met cocktailsaus, sla, appel en cornichons 14½
Carpaccio van het Waardse rund – met rucola, Parmezaanse kaas, pesto en pijnboompitten
Supplement eendenlever + 3¼
11½
Tartaar van tomaat – tomaat, buffel mozarella, basilicum, crostini 11½*

Soepen

Misosoep – tofu, taugé en bosui8*
Venkelsoep –
flinterdunne venkel en Parmezaan
8*
Thaise rode currysoep – gamba, bosui en taugé
8*
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Hoofdgerechten

Steak van de week – de bediening informeert u graag over dit prachtige productweekprijs
Catch of the day - wisselende visvangst met bijpassend garnituur en sausdagprijs
Zeeuwse mosselen – Klassiek of Provençaals bereid
geserveerd met twee sausjes en frites
19½
Gemarineerde kippendijen – oosterse groentjes, cassave en licht pittige pindasaus19½
Zacht gegaarde kalfsnek –uiencompote, paddenstoelen, aardappeltaartje,
kalfsjus met een vleugje mosterd
22½
Pastei met vegetarische knolselderij ragout – met blauwe kaas, kruiden crumble en balsamico18½*
Flageolets met oesterzwammen –
geroosterde peentjes, saus van geroosterde spinazie en
een krokant van tomaat en basilicum
18½**
Puntzak friet
Gerechten met * kunnen vegetarisch bereid worden.
Gerechten met ** zijn veganistisch

Voor onze kleine gastjes

Vlees of gebakken vis - met verse groente en aardappelpuree12
Poffertjes, met boter en poedersuiker6
Kroket of kipnuggets, met frietjes, mayo en appelmoes7
Verrassingsbeker met roomijs en slagroom. Je mag de beker meenemen!5

Desserts

Aardbeien Romanoff –
zomerkoninkjes met verfrissende
aardbeienroom en vanille ijs
Clafoutis – lauwwarm taartje met kersen, geserveerd met een amandelkletskop en yoghurt ijs
Dame Blanche –klassieker die niet mag ontbreken
vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
Poffertjes framboise –
poffertje van framboos, met frambozen boter,
verse frambozen en een schenkstroop van framboos,
geserveerd met een witte chocolade roomijs
Ananas – zacht gegaarde ananas met kokosgel en gazpacho
van ananas, geserveerd met pandan roomijs
Kaasplank – zomers gesorteerd kaasplank onze kaasboer 10¾
Culinaire cadeautip:
Dinerbon van 't Wapen van Bunnik. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.