Loading...
Bekijk de kaart2018-06-14T20:14:44+00:00

Soepen

Zuurkoolsoep - rookworst en spekolie6,50*
Romig bospaddenstoelensoep - kalkoen en dragon7,50*

Maaltijdsalades

Poké bowl zalm - rode biet, crème broccoli, gel limoncello13,50
Geitenkaas - met appel, spek, noten en tomaatmayonaise12,50*
Carpaccio - truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, kappertjes en Utregse Oude Gracht kaas12,50

Rijkelijk belegde flammkuchen

Gerookte zalm - rode biet, crème broccoli, gel limoncello13,50
Geitenkaas - met appel, spek, noten en tomaatmayonaise11,50*
Carpaccio - truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, kappertjes en Utregse Oude Gracht kaas11,50
Soepen en salades worden geserveerd met vers boerenlandbrood

Voor onze kleine gastjes

Vlees of gebakken vis - met groenten, aardappelpuree of frietjes12,50
Poffertjes met boter en poedersuiker5
Kroket of kipnuggets met patatjes6,50
Kinderijsje in leuke verrassingsbeker
( je mag de beker meenemen)
4,50
Kindercappuccino met verrassing2

Lunchtopper

Huisgemaakte burger van 100% rundvlees, cheddarkaas, rode ui, tomaat, augurk, spek en homemade BBQ saus geserveerd op een sesambol met frietjes9,50
U heeft de keuze uit de volgende broodsoorten:
Donkerbruin oerbrood of licht Maïsbrood

Lunch

Zalm uit de oven - rode biet, crème broccoli, limoncello gel12,50
Carpaccio van het rund - truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en Utregse Oude Gracht kaas10,50
Geitenkaas - appel, spek, noten en tomaatmayonaise10,50*
Rookworst - zuurkool, grove mosterd op een wit zacht broodje8,50
Club sandwich "t Wapen" - met sla, spek, ham, kaas, tomaat, ei en frietjes9,75*
Gefrituurde lekkerbek - knoflooksaus, friet en salade12,50
Pulled wild zwijn - gemarineerde vijgen, witlof, gel appel, crème knolselderij9,50*
Boeren uitsmijters - met ham, kaas, spek naar keuze 8,50*
Snack "’t Wapen" - met ham, gebakken champignons, ui en gegratineerd met kaas8,75*
Kroketten van Dobben met mosterd 7,50
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Menu á la carte

Stel zelf uw 3-gangenmenu samen uit de gehele kaart
(chateau briand+3)
(combi hert en zwijn+3)
(dessert kaassorti+3)
35

Voorgerechten

Verschillende vegetarische bereidingen – gepofte kastanje, zoetzure venkel, gemarineerde wortel, parfait van rode biet, schuim van blauwschimmel, krokant van truffel, rode port gel, mayonaise van tijm11,50*
Houtduif – linguine rucola, zongedroogde tomaat,
mayonaise piccalilly en Romana Spianata (venkelsalami)
12,50
Huisgerookte wilde eendenborst – rode koolsalade, uiencompote,
gel kaneel, chorizo
13,75
In de oven gegaarde zalmfilet – rode biet, crème broccoli, pastinaak, gel limoncello13,50
Pulled wild zwijn – gemarineerde vijgen, witlof, crème knolselderij, gel appel12,50
Carpaccio van het rund – truffelmayonaise, kappertjes, pijnboompitten, rucola
en Utregse Oude Gracht kaas
eendenlever +4
10,75

Soepen

Zuurkoolsoep – rookworst en spekolie6,50*
Romige bospaddenstoelensoep – kalkoen en dragon6,50*
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Hoofdgerechten

Chateaubriand (ossenhaas) van de Big Green Egg – aardappel-truffelpuree, ratatouille en rode wijn-tijmsaus
±450 gr. voor 2 pers. – 25½ p.p.
±225 gr. voor 1 pers. – 26½ p.p.

Hollandse snoekbaarsfilet – risotto pompoen, prei, bietjes en schaaldierensaus21,50
Kabeljauwfilet – fregula al nero di seppia, savooiekool,
zongedroogde tomaat, wortel en limoensaus
22,50
Stoofpotje ree – puree aardappel, peer, rode kool, ontbijtkoek en een saus van cranberry en zoethout20,50
Combinatie van hertbiefstuk en langzaam gegaarde wildzwijn – gratin aardappel en knoflook, knolselderij, linzen, crème paprika en een saus van rode port en steranijs24,50
Tortilla gemaakt van boerenkool – aardappel en knoflook, uiencompote, krokante balletjes wortel, spruit en pastinaak en romige kerrie-gembersaus19,50*
Puntzak friet
2,50

Voor onze kleine gastjes

Vlees of gebakken vis - met verse groente en aardappelpuree12
Poffertjes, met boter en poedersuiker5,50
Kroket of kipnuggets, met frietjes, mayo en appelmoes6,50
Verrassingsbeker met roomijs en slagroom. Je mag de beker meenemen!4,50

Desserts

Kaassorti - Chaource, Morbier, Brugse Blomme kaas,
Shropshire Blue - notenbrood en pruimenconfiture
9,75
Tiramisu witte chocolade, peer en Baileys - chocoladeroomijs, chocolade krokant7,50
Omelet Sibérienne Wapen style - karamelroomijs7,50
Panna Cotta drop - pepermunt, dropgel, zoethoutroomijs
7,50
Sorbetijs of roomijs - gemarineerd fruit en een kletskop7
Culinaire cadeautip:
Dinerbon van 't Wapen van Bunnik. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.