Soepen

Romige courgettesoep - feta en zonnebloempitjes6½*
Thaise rode currysoep - gamba's, bosui, taugé en shiitake7½*

Maaltijdsalades

Poké bowl huis gerookte zalm - wakame, wasabi, zoetzure komkommer, gember en rijst13½
Gerookte zalm - rode biet, pastinaak, citrus, mierikswortel en gerookte crème fraiche13½
Geitenkaas - met appel, spek, noten, balsamico en honing tijm12½ *
Carpaccio - pesto, rucola, kappertjes, parmezaan en bieslook12½
Hete kip - bosui, taugé, rode ui, zoetzure tomaat, komkommer met een licht pikantje12½

Rijkelijk belegde flammkuchen

Gerookte zalm - rode biet, crème fraiche, zongedroogde tomaatjes en citrus13½
Geitenkaas - met appel, spek, noten, balsamico en honing tijm11½*
Carpaccio - pesto, rucola, kappertjes, parmezaan en bieslook11½
Klassiek - spek, kaas en ui11½
Soepen en salades worden geserveerd met vers boerenlandbrood

Voor onze kleine gastjes

Vlees of vis - met groenten en aardappelpuree of frietjes12
Poffertjes met boter en poedersuiker6
Kroket of kipnuggets met patatjes7
Kinderijsje in leuke verrassingsbeker
( je mag de beker meenemen)
5
Kindercappuccino met verrassing2

Lunchtoppers

Huisgemaakte burger van 100% rundvlees - thousands islands, cheddarkaas, ui, tomaat, augurk , spek geserveerd op een sesambol met frietjes10
Club sandwich het Wapen - met malse kip, spek, ham, kaas, tomaat, komkommer, ei en frietjes10
Snack 't Wapen - ham, gebakken champignons, ui en gegratineerd met kaas10
U heeft de keuze uit de volgende broodsoorten:
Donkerbruin oerbrood of licht Maïsbrood

Lunch

Huis gerookte zalm - rode biet, pastinaak, citrus, mierikswortel en gerookte crème fraiche12½
Carpaccio van het rund - pesto, kappertjes, rucola, parmezaan en bieslook10½
Hete kip - bosui, taugé, rode ui, zoetzure tomaat en komkommer met een licht pikantje10½
Geitenkaas - appel, spek, noten, balsamico en honing tijm10½*
Boeren uitsmijters - met ham, kaas, spek naar keuze 8½*
Kroketten van Dobben met mosterd 8
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Menu á la carte

Stel zelf uw 3-gangenmenu samen uit de gehele kaart
(tournedos+3)
(dessert kaassorti+3)
35

Voorgerechten

Geitenkaassalade –
met walnoten, honing, tijm, dadels en zongedroogde tomaatjes
10½*
Gebakken gamba’s – Oriëntaal (gepeld) chili, bosui, taugé en sesam12½
Licht gepekelde zalmfilet -komkommer, mierikswortel, kaviaar van haring
13½
Steak tartaar van kalf – remoulade, radijs, kwartelei en Parmezaan13½
Carpaccio van het rund – kappertjes, pesto, olie, bieslook, rucola en Utregse Oude Gracht kaas10¾
Bietenpallet – chioggia, gele en rode biet, gerookte crème fraiche, hazelnoot, feta 9½*

Soepen

Thaise rode currysoep – gamba’s, bosui, taugé, shiitake7½*
Romige courgettesoep –feta en zonnebloempitjes6½*
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden

Hoofdgerechten

Tournedos Stroganoff –
aardappel-truffel mousseline, paddenstoelen, gegrilde courgette
26½
Catch of the day - wisselende visvangst met bijpassend garnituur en sausdagprijs
Kabeljauwfilet – wortel, peultjes, zoete aardappelpuree,
en saffraan beurre blanc
21½
Gemarineerde kippendijen – oosterse groentjes, cassave en licht pittige pindasaus19½
Penne pasta met schelpdieren (glutenvrij) – pesto, Parmezaan, gedroogde tomaatjes, rucola19*
Steak van bloemkool – tahin, za’atar, naanbrood en couscous17½**
Tompouce van zoete aardappel – prei, geitenkaas, walnoten17½**
Puntzak friet

Voor onze kleine gastjes

Vlees of gebakken vis - met verse groente en aardappelpuree12
Poffertjes, met boter en poedersuiker6
Kroket of kipnuggets, met frietjes, mayo en appelmoes7
Verrassingsbeker met roomijs en slagroom. Je mag de beker meenemen!5

Desserts

Kaassorti - Chaource, Morbier, Brugse Blomme kaas,
Shropshire Blue - notenbrood en pruimenconfiture
Bruine chocolademousse – kokos, kletskop, karamelijs
Yoghurt bavarois –bosvruchten, frambozensorbet
Parade van sorbet of roomijs – rood fruit compote, tuiles7
De witte dame – vanille-ijs, brownie, chocolade saus8
Culinaire cadeautip:
Dinerbon van 't Wapen van Bunnik. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.