Soepen | |
Boeren tomatensoep - geroosterde tomaat, gegrilde paprika, knoflookcroutons | 7* |
Bouillabaisse - visbouillon, zoetwaterkreeft, geroosterde tomaat, venkel, witvis, rouille, toast | 12 |
Uiensoep - afgeblust met rode wijn, crouton, gruyère kaas | 7 |
Maaltijdsalades | |
Geitenkaas - appel, spek, walnoten en balsamico dressing | 14* |
Carpaccio van rund - truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en oude kaas | 14 |
Geroosterde kippendij - soja-sake dressing, Edamame boontjes, sla, geroosterde groenten | 14 |
Voor onze kleine gastjes | |
Poffertjes met roomboter en poedersuiker | 6 |
Kroket of kipnuggets met frietjes, appelmoes en mayonaise | 7 |
Spaghetti bolognese | 7 |
Gegrilde kippendij met sla en frietjes | 7 |
Lunchtoppers | |
Hamburger van MRIJ-rund - boerenkaas, gefrituurde ui, tomaat, dill chips, sla, tomatensla | 13½ |
Flammkuchen - carpaccio truffelmayo, rucola, oude kaas | 13½ |
Flammkuchen - geitenkaas, dadels, nootjes, appel, balsamico | 13½* |
U heeft de keuze uit de volgende broodsoorten: boeren mais of donker oerbrood | |
Lunch | |
Zalm uit eigen rokerij - tomaat, komkommer, citroen-dillemayonaise | 12½ |
Steak tartare - gepocheerd ei, huisgemaakte piccalilly | 11½ |
Carpaccio van het rund - truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en oude kaas | 11½ |
Warme geitenkaas - appel, walnoten, rucola en balsamico stroop | 11½* |
Club sandwich 't Wapen - geroosterd brood, kippendij, streaky bacon, kaas, tomaat, komkommer, kruidenmayonaise, pluk sla, biologische chips | 12½ |
Uitsmijter - met ham, kaas, spek naar keuze | 8¾* |
2 Bourgondische draadjesvlees croquetten - met grove mosterd | 8¾ |
Philly cheese steak sandwich - langzaam gegaarde runderschouder, gesmoorde ui, kropsla, oude kaas, chipotle ketchup | 12½ |
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden | |
Voorgerechten | |
Gezellig om te delen voor 2 personen - carpacciobonbon, canapé gerookte zalm, kreeftcocktail , soepje, Spaanse ham, olijven, kaas, brood, kruidenboter | 24½ |
Carpaccio van rund - truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, oude kaas | 11½ |
Zalm uit eigen rokerij - cakeje van zwarte olijven, saffraanmayonaise, doperwtenmayonaise, huisgemaakte pickles | 12 |
Steak tartare - gepocheerd ei, huisgemaakte piccalilly (kan ook als hoofdgerecht besteld worden +9) | 12 |
Bietjes van de Green Egg - Oudwijker Fiore kaas, mosterdsla, stroop van bieten, crunchy hazelnoot | 9* |
Zoetwaterkreeft - cocktailsaus, geroosterde peen, witlof, radijs, venkel | 11 |
Soepen | |
Boeren tomatensoep - geroosterde tomaat, gegrilde paprika, knoflookcroutons | 7* |
Bouillabaisse - visbouillon, zoetwaterkreeft, geroosterde tomaat, venkel, witvis, rouille, toast (kan ook als hoofdgerecht besteld worden +7) | 12 |
Uiensoep - afgeblust met rode wijn, crouton, gruyère kaas | 7 |
Met een * zijn of kunnen vegetarisch bereid worden | |
Hoofdgerechten | |
Gepofte knolselderij - parelgort risotto, gebrande boter, specerijen, oude kaas | 18* |
Gebakken kabeljauw - crème vichysoisse, geroosterde bospeen, jonge prei, aardappel | 21 |
Tournedos - bearnaisesaus, dikke frieten, geroosterde groente | 25 |
Gebakken zalm - ratatouille, aardappel crème, hollandaise saus | 20 |
Saté van kippendij - roerbakgroenten, pindasaus, kroepoek, koolsalade, friet of rijst | 18 |
Rode bieten risotto - blauwe klaver, groene boontjes, geroosterde groenten | 20* |
Varkenswang - gestood in La Trappe bier, Pangrattato, witlof, gebrande prei, aardappel-poffer, eigen jus | 21 |
Puntzak friet - los bij te bestellen | 2½ |
Gerechten met * kunnen vegetarisch bereid worden. | |
Voor onze kleine gastjes | |
Poffertjes met roomboter en poedersuiker | 6 |
Kroket of kipnuggets, met frietjes, mayo en appelmoes | 7 |
Spaghetti bolognese | 7 |
Gegrilde kippendij met sla en frietjes | 7 |
Desserts | |
Tiramisu - gemarineerd rood fruit, koffiegel | 7 |
Eaton mess - bramencompote, merengue, lobbige room, citroen, eggnog, yoghurtijs | 7 |
Sorbet - gemengd rood fruit, roodfruitgel, kletskop | 7 |
Crème Brûlée - vanille ijs, crumble | 7 |
Lokale kazen - 4 kazen uit de regio, vijgenbrood, appelstroop | 11½ |
Culinaire cadeautip: Dinerbon van 't Wapen van Bunnik. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. |