Organiseert u een groepsarrangement?

Dan bent u bij ‘t Wapen van Bunnik aan het juiste adres, wij organiseren het graag met u. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan maar de uitdaging is om iedere keer weer voor u als relatie en uw gasten iets bijzonders te realiseren. Wij hanteren onderstaande vergaderarrangementen en desgewenst maken we een passend bedrijfsarrangement. Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie.

U kunt onze arrangementen boeken vanaf 20 personen, of in overleg met minder personen.

Haastige lunch     

  • Soep van de dag
  • Boerenbruin en mais brood rijkelijk belegt
  • Ambachtelijke vleeskroket met mosterd op witte bol
  • Melk, karnemelk en jus d’orange
  • p.p. € 14.75

Lunch de luxe 

  • Soep van de dag
  • Boeren kaassoorten en luxe vleeswaren
  • Vers fruit met biologische yoghurt
  • Diverse broodsoorten en suikerbrood van de warme bakker
  • Ambachtelijke vleeskroket met mosterd
  • Salade van de dag
  • Melk, karnemelk en jus d’orange
  • p.p. € 19.75

High Tea 

  • Vooraf een feestelijk glas bubbels
  • Een royaal Engels theebuffet met een rijkelijk assortiment van zoete en hartige heerlijkheden, zoals:
  • Mini muffins,
  • Scones met vruchtenmarmelade, lemon curd en clotted cream
  • Macarons en mini petit fours
  • Appelgebak
  • Quiche assortiment
  • Rijkelijk belegde sandwiches met gerookte zalm, kip en roompaté
  • Hartige vegetarische canapés
  • p.p. € 22.50

Uiteraard staan er verschillende theesoorten op het buffet evenals koffie en jus d’orange voor de liefhebbers. Tijdens de HIGH TEA kunt u de keuze maken om eventueel wijnen en champagne te serveren. (deze worden apart in rekening gebracht)

Brunch

  • Heldere bouillon met groentes uit het seizoen
  • Diverse broodsoorten van de warme bakker
  • Boerenkaassoorten en diverse luxe vleeswaren
  • Diverse mini hartige heerlijkheden
  • Quiche met geitenkaas
  • Wrap van huis gerookte zalm en wrap van carpaccio
  • Garnalen met taugé, peulen, paddenstoelen en Oosterse zoetzure saus
  • Rollade met een saus van bospaddenstoelen
  • Aardappel gratin en bami
  • p.p. € 24.75

Deze brunch kunt u uitbreiden met een heerlijk dessertbuffet.

Dessert

  • Fruit mousse
  • Diverse ijstaarten
  • Verse fruitsalade
  • Hangop met roodfruit
  • Assortiment gevulde soesjes
  • Hollandse kazen
  • p.p. € 32.75 (Brunch + Dessert)

Chefs buffet

  • Wrap met huis gerookte zalm, carpaccio en gerookte kip
  • Zweeds varkensfilet met een saus van grove mosterd
  • Boeuf bourguignon
  • Gebakken zalm met een korst van groene kruiden
  • Gamba’s mediterraan
  • Amerikaans koolsalade met rozijnen, wortel en komijn
  • Aardappel muffin
  • Groene lasagna
  • p.p. € 37.50

Dit chefs buffet kunt u uitbreiden met een heerlijk dessertbuffet.

Dessert

  • Chocolade mousse en slagroom
  • Diverse patisserie taarten
  • Rood fruit met hangop
  • Met geslagen room gevulde soesjes
  • Hollandse kazen
  • p.p. € 44.75 (Chefs Buffet + Dessert)

Chefs buffet de luxe  

  • Carpaccio van het Iers rund met truffelmayo en Parmezaan
  • Krachtige bouillon met verse tuinkruiden
  • Salade niçoise
  • Italiaanse pastasalade
  • Hollandse visschotel met haring, garnalen en gerookte zalm
  • Gamba’s gebakken in de knoflook
  • Witvis van het seizoen met passend garnituur
  • Warme beenham met een sausje van honingmosterd
  • Zacht gegaarde parelhoender met paddenstoelenragout
  • Geroosterd buikspek met paksoi, taugé en zoete sojasaus
  • Aardappelchampignontaart
  • Quiche met geitenkaas
  • Risotto met bosui, Parmezaanse kaas en tomaatjes
  • p.p. € 44.75

Dit chefs buffet de luxe kunt u uitbreiden met een heerlijk dessertbuffet

Dessert

  • Mousse van chocolade en fruit
  • Diverse patisserie taarten en longueurs
  • Verse fruitsalade
  • Rood fruit met hangop
  • Assortiment gevulde soesjes
  • Hollandse kazen
  • p.p. € 52.50 (Chefs Buffet de luxe + Dessert)

Winterbuffet 

  • Diverse stamppotten naar keuze:
  • Boerenkool, hutspot, zuurkool, puree naturel
  • Traditionele rookworst
  • Bruine bonen met uitgebakken spekjes
  • Gehaktballen uit de jus
  • Speklapjes
  • Zaanse mosterd, azijn, uitjes, augurken en jus 

Dessert

  • Warme kersen met room-ijs
  • p.p. € 24.50

Oosters buffet

  • Kippendijen met een groene curry saus
  • Witvis in rode curry met taugé, peultjes en koriander
  • Noedels met ei
  • Biefstuk reepjes met een saus van ketjap en sesam
  • Oosterse groente in zoetzure saus
  • Naanbrood
  • Kroepoek
  • p.p. € 25.75

Saté buffet voor tijdens de borrel

  • Saté van kippendijen en varkensfilet
  • Kroepoek
  • Verse atjar tjampoer
  • Stokbrood met kruidenboter
  • p.p. € 17.50

Menu suggesties

Wij bieden een breed scala aan gerechten, waarbij we gebruik maken van seizoensproducten, zoals vis, asperges, mosselen, wild en streekfruit. Op die manier laat de chef u kennis maken met tongstrelende gerechten. Van diners voor twee tot grote groepen. Wij verzorgen het naar ieders wens.

Vergaderzalen en vergaderarrangementen

Vergaderingen voor kleine of grotere groepen wij verzorgen het allemaal. De zalen zijn uitgerust met airco, servicetelefoon en WIFI. Daarnaast bieden wij voor grotere groepen tot 250 personen onze Locatie 78 aan.

Raadhuiskamer (max. 14 pers)         € 60.00   per dagdeel

Kromme rijnzaal (max. 40 pers)        € 100.00 per dagdeel

Bekijk borrel arrangementen

Geïnteresseerd

Bel ons  gerust om verdere details door te spreken, zodat we voor een ieder een passende dag kunnen organiseren.

Met gastvrije groeten,

’t Wapen van Bunnik

           

Bekijk borrel arrangementen