Loading...
Arrangementen 2011-01-27T14:56:40+00:00

Organiseert u een groepsarrangement?

Dan bent u bij ‘t Wapen van Bunnik aan het juiste adres, wij organiseren het graag met u. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan maar de uitdaging is om iedere keer weer voor u als relatie en uw gasten iets bijzonders te realiseren. Wij hanteren onderstaande vergaderarrangementen en desgewenst maken we een passend bedrijfsarrangement. Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie.

U kunt onze arrangementen boeken vanaf 20 personen, of in overleg met minder personen.

Haastige lunch     

  • Soep van de dag
  • Punten boerenrond rijkelijk belegt
  • van Dobben kroket met mosterd op witte bol
  • Melk, karnemelk en jus d’orange
  • p.p. € 13.75

Lunch de luxe 

  • Soep van de dag
  • Boeren kaassoorten en luxe vleeswaren
  • Vers fruit met boeren yoghurt
  • Diverse broodsoorten en suikerbrood van de warme bakker
  • van Dobben kroket met mosterd
  • Frisse aardappelsalade
  • Melk, karnemelk en jus d’orange
  • p.p. € 18.75

High Tea 

  • Vooraf een feestelijk glas bubbels
  • Een royaal Engels theebuffet met een rijkelijk assortiment van zoete en hartige heerlijkheden, zoals:
  • Mini muffins,
  • Scones met vruchtenmarmelade
  • Bonbons en Petit fours
  • Appelgebak
  • Quiche puntjes
  • Rijkelijk belegde sandwiches met gerookte zalm, kip en roompaté
  • p.p. € 20.75

Uiteraard staan er verschillende theesoorten op het buffet evenals koffie en jus d’orange voor de liefhebbers. Tijdens de HIGH TEA kunt u de keuze maken om eventueel wijnen en champagne te serveren. (deze worden apart in rekening gebracht)

Brunch

  • Heldere bouillon met groentes uit het seizoen
  • Diverse broodsoorten van de warme bakker
  • Boerenkaassoorten en diverse luxe vleeswaren
  • Warme beenham met honingmosterddressing
  • Quiche met geitenkaas
  • Wrap van huis gerookte zalm en venkel
  • Witvis van het seizoen met kruiden Beurre Blanc
  • Kogelbiefstuk met eigen jus
  • p.p. € 24.75

Deze brunch kunt u uitbreiden met een heerlijk dessertbuffet.

Dessert

  • Wisselend dessert van de kaart
  • Diverse ijstaarten
  • Fruitsalade met boeren yoghurt
  • Met geslagen room gevulde soesjes
  • Hollandse kazen
  • p.p. € 29.75 (Brunch + Dessert)

Chefs buffet

  • Wrap met huis gerookte zalm en frisse venkel
  • Warme beenham met honingmosterddressing
  • Kogelbiefstuk met kruidenboter
  • Witvis van het seizoen au papillotte
  • Gamba’s in de look
  • Rauwkostsalade met dressing
  • Aardappelchampignontaart
  • Roseval aardappel uit de oven met diverse groentes uit het seizoen
  • p.p. € 29.75

Dit chefs buffet kunt u uitbreiden met een heerlijk dessertbuffet.

Dessert

  • Wisselend dessert van de kaart
  • Diverse ijstaarten
  • Fruitsalade met boeren yoghurt
  • Met geslagen room gevulde soesjes
  • Hollandse kazen
  • p.p. € 34.75 (Chefs Buffet + Dessert)

Chefs buffet de luxe  

  • Carpaccio van het Iers rund met truffelmayo en Parmezaan
  • Krachtige bouillon met verse tuinkruiden
  • Salade niçoise met verse tonijn
  • Italiaanse pastasalade
  • Hollandse visschotel met haring, garnalen en gerookte zalm
  • Gamba’s in de look
  • Witvis van het seizoen au papillotte
  • Warme beenham met een sausje van honingmosterd
  • Polderscharrelhoender met paddenstoelenragout
  • Aan stuk gebraden ossenhaas met eigen jus
  • Aardappelchampignontaart
  • Quiche met geitenkaas
  • Saffraanrijst  
  • p.p. € 44.75

Dit chefs buffet de luxe kunt u uitbreiden met een heerlijk dessertbuffet

Dessert

  • Wisselend dessert van de kaart
  • Diverse ijstaarten
  • Fruitsalade met boeren yoghurt
  • Met geslagen room gevulde soesjes
  • Hollandse kazen
  • p.p. € 49.75 (Chefs Buffet de luxe + Dessert)

Winterbuffet 

  • Diverse stamppotten naar keuze:
  • boerenkool, hutspot, zuurkool
  • Traditionele rookworst
  • Verse gebakken worst
  • Krabbetjes in de jus
  • Speklapjes
  • Zaanse mosterd, azijn, uitjes, augurken en jus 

Dessert

  • Warme kersen met room-ijs
  • p.p. € 22.75

Saté buffet voor tijdens de borrel

  • Saté Ajam in een pittige pindasaus
  • Atjar, seroendeng, kroepoek en gebakken uitjes
  • augurk en zilveruitjes
  • Stokbrood, boter en kruidenboter
  • p.p. € 15.75

Menu suggesties

Wij bieden een breed scala aan gerechten, waarbij we gebruik maken van seizoensproducten, zoals vis, asperges, mosselen, wild en streekfruit. Op die manier laat de chef u kennis maken met tongstrelende gerechten. Van diners voor twee tot grote groepen. Wij verzorgen het naar ieders wens.

Vergaderzalen en vergaderarrangementen

Vergaderingen voor kleine of grotere groepen wij verzorgen het allemaal. De zalen zijn uitgerust met airco, servicetelefoon en WIFI. Daarnaast bieden wij voor grotere groepen tot 250 personen onze Locatie 78 aan.

Raadhuiskamer (max. 14 pers)         € 50.00   per dagdeel

Kromme rijnzaal (max. 40 pers)        € 100.00 per dagdeel

Geïnteresseerd

Bel ons  gerust om verdere details door te spreken, zodat we voor een ieder een passende dag kunnen organiseren.

Met gastvrije groeten,

’t Wapen van Bunnik