Organiseert u een groepsarrangement?

Dan bent u bij ’t Wapen van Bunnik aan het juiste adres, wij organiseren het graag met u. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan maar de uitdaging is om iedere keer weer voor u als relatie en uw gasten iets bijzonders te realiseren. Wij hanteren onderstaande vergaderarrangementen en desgewenst maken we een passend bedrijfsarrangement. Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie.

U kunt onze arrangementen boeken vanaf 20 personen, of in overleg met minder personen.

Ontbijt arrangement

Ontbijt | € 16.50 p.p. Vanaf 10.00 uur te reserveren vanaf 20 personen.

  • Croissant
  • Versgebakken brood
  • Boeren roomboter
  • Ham en boerenkaas
  • Zoetigheden zoals confituren en hagelslag
  • Gekookt scharrel eitje
  • Handfruit
  • Koffie, diverse soorten thee en jus d’orange

Ontbijt de Luxe | € 19.50 p.p. 

  • Ovenverse broodjes
  • Croissants, krentenbrood en beschuit
  • Boeren roomboter
  • Rauwkost
  • Ham en boerenkaas, gerookte zalm,
  • Roerei, uitgebakken ontbijtspek,
  • Zoetigheden zoals confituren en hagelslag
  • Yoghurt van de Biltse boer
  • Granola en fruitsalade
  • Koffie en diverse soorten thee en jus d’orange

Brunch & Lunch arrangement

Bunnikse Broodjes lunch | € 17.50 p.p. Vanaf 12.00 uur te reserveren vanaf 20 personen.

Een broodjeslunch bestaat uit een huisgemaakte soep van het seizoen, 2 verschillende belegde sandwiches, 1 broodje kroket per persoon, sap, melk en karnemelk.

  • Ontvangst met een huisgemaakte soep van het seizoen
  • Ons Brood: donker oude grachten brood en maisbrood belegd met,
    Oude kaas, mosterd en rucola
    Zalm, Provençaalse dressing, sla en komkommer
    Dungesneden carpaccio, truffelmayonaise, oude kaas, rucola.
    Humus, rauwkost, noten en zadenmix
    Zacht bolletje met een bourgondische kroket

Voor een uitgebreidere lunch of brunch is het mogelijk om extra items toe te voegen. Afhankelijk van de groepsgrootte serveren wij de lunch op tafel of vanaf een buffet.

Extra’s

  • Gemengde salade per persoon € 3.75
  • Huisgemaakte quiche van seizoen groenten € 3.50
  • Roerei & huis gerookte zalm met schuimige Hollandaise € 6.50
  • Vers fruitsalade van het seizoen € 3.50
  • Hand fruit € 2.50
  • Smoothie € 3.50

Lunch De Luxe arrangement

Lunch De Luxe arrangement | € 22.75 p.p. 

  • Ontvangst met een huisgemaakte soep van het seizoen
  • Ons Brood: donker oude grachten brood en maisbrood
  • Op buffet:
    Oude kaas, mosterd en rucola
    Zalm, Provençaalse dressing, sla en komkommer
    Dungesneden carpaccio, truffelmayonaise, oude kaas, rucola.
    Humus, rauwkost, noten en zadenmix
    Zacht bolletje met een bourgondische kroket
    Verse fruitsalade
    Roerei met zalm

Voor een uitgebreidere lunch of brunch is het mogelijk om extra items toe te voegen. Afhankelijk van de groepsgrootte serveren wij de lunch op tafel of vanaf een buffet.

Extra’s

  • Kleine salade per persoon € 3.75
  • Huisgemaakte quiche van seizoen groenten € 3.50
  • Hand fruit € 2.50
  • Smoothie vers fruit € 3.50

Brunch buffet arrangement

Brunch buffet | € 29.75 p.p. 

  • Ontvangst met een huisgemaakte soep van het seizoen
  • Ons Brood: donker oude Grachten brood en maisbrood
  • Oude kaas, belegen kaas, brie
  • Diverse luxe vleeswaren
  • Bourgondische kroketten
  • Wraps gevuld met carpaccio
  • Wraps gevuld met huis gerookte zalm
  • Quiche met spinazie en ricotta
  • Roerei met huisgerookte zalm
  • Gratin
  • Runderlende van het Krommerijn rund
  • Mini saté met satésaus
  • Scampi, knoflook, rode peper, wokgroenten
  • Seizoensgroente

Voor een uitgebreidere brunch is het mogelijk om dessertbuffet toe te voegen.

Dessertbuffet | € 10.00 p.p. 

  • Chocolademousse
  • Vers fruitsalade
  • Patisserie plateau, brownie, soesjes, Macarons, petit fours
  • Tiramisu
  • IJs van de Biltse boer gemaakt van verse boeren melk

Healthy Salad Bar arrangement

Om uw gasten een gezonde lunch aan te bieden.

Healthy Salad Bar | € 22.75 p.p. 

  • Ons Brood: donker oude Grachten brood en maisbrood
  • Roomboter, olijfolie
  • Salade carpaccio truffelmayonaise, oude kaas, rode ui, kappertjes en sla
  • Salade van geroosterde bospeen, pickles, sla, uitgebakken spek, oude boerenkaas en grove mosterddressing
  • Salade met huis gerookte zalm
    rauwkost, limoenmayonaise, zoet zure groenten
  • Penne pasta, tomaat, paprika, courgette, rode ui, pesto
  • Salade geroosterde groenten Geroosterde seizoen groenten, noten en zadenmix, za’atar, sla, rode bieten hummus

Voor een uitgebreidere healthy salad bar is het mogelijk om extra items toe te voegen. Afhankelijk van de groepsgrootte serveren wij de lunch op tafel of vanaf een buffet.

Extra’s

  • Soep van het seizoen € 5.00 p.p.

High Tea arrangement

High Tea  | € 27.50 p.p. (vanaf 14:00 uur te reserveren)

  • Een feestelijk glas bubbels om mee te beginnen
  • Selectie mini broodjes belegd met:
    Licht gerookte zalm, venkel, kruiden mayonaise
    Humus, diverse groentes en kropsla
    Carpaccio gerookte biefstuk, kruiden mayonaise, oude kaas en sla
  • Warm
    Soep van het seizoen
    Quiche, selectie gemengde kleine quiches
  • Zoet
    Scones, clotted cream, lemon curd, marmelade
    Macarons
    Petit fours
    Chocolade muffin
    Appel cakejes
    Pure chocolade mousse

Voor een uitgebreidere high tea is het mogelijk om extra items toe te voegen. Afhankelijk van de groepsgrootte serveren wij de lunch op tafel of vanaf een buffet.

Extra’s

  • Hollandse aardbeien* met slagroom en ijs, als dessert gepresenteerd € 3.50
  • Pasteitje met gevogelte ragout € 3.50
  • Mini saucijzenbroodje € 2.50*seizoen

Groot-Brittannië is de bakermat van de thee ceremonieën. De afternoon tea ontstond rond 1840. In die tijd werd de lunch vroeg geserveerd en het diner laat. De zevende hertogin van Bedford, Anna Maria Russell, kreeg rond 16.00 uur een hongerig gevoel. Daarom liet zij naast haar favoriete darjeeling thee ook sandwiches en cake naar haar kamer brengen. Na verloop van tijd nodigde zij vriendinnen uit om te genieten van haar ‘afternoon tea’. Deze theeceremonie werd vervolgens populair onder de elite.

Een afternoon tea bestaat traditioneel uit finger sandwiches, scones met jam en clotted cream, en diverse zoetigheden zoals taartjes en cakes. Alle hapjes passen tussen duim en vinger. De gerechten worden van hartig naar zoet geserveerd, zodat de smaken rustig worden opgebouwd. Scones zitten qua structuur en smaak tussen brood en cake in en vormen daarom een goede overgang tussen de hartige en zoete gerechten. De scones worden warm en vers gebakken geserveerd. De gerechten worden op een etagère geserveerd de sandwiches liggen onderop, de scones in het midden en de zoetigheden boven. Men eet dus ‘van onder naar boven’. Onze warme gerechten worden handzaam en in klein formaat uitgeserveerd.

Barbecue van onze Oklahoma smoker en Big Green Egg

Barbecue van onze Oklahoma smoker en Big Green Egg | € 29.75 p.p.

  • Ons Brood: donker oude Grachten brood en maisbrood met kruidenboter
  • Salade van knolselderij, aardappels, huisgemaakte mosterddressing, appels, augurkjes, rode uien
  • Salade van penne, gegrilde paprika’s, tomaat, oude kaas en groene kruiden
  • Verse frieten met huisgemaakte mayonaise
  • Knoflook saus, Chipotlesauce, pindasaus

U kunt een keuze maken uit 4 van onderstaande items. Elk extra item is € 5,- p.p.

  • Op onze eigen wijze gerubte kippendijen filets
  • Hamburger van 100 % rundvlees met broodjes, tomaat, komkommer en uitjes
  • Braadworstjes op eigen receptuur door onze slager gemaakt
  • Spareribs, heerlijk zacht gegaarde baby back ribs gelakt met onze huisgemaakte smokey BBQ sauce
  • Krommerijn steak
  • Papilotte van seizoen vis met verse groenten
  • Vegetarische burger met broodjes, tomaat, komkommer en uitjes
  • Portobello met geitenkaas en zongedroogde tomaten
  • Maiskolf met kruidenboter

Voor een uitgebreidere BBQ is het mogelijk om dessertbuffet toe te voegen.

Dessertbuffet | € 10.00 p.p.

  • Chocolademousse
  • Vers fruitsalade
  • Patisserie plateau, brownie, soesjes, Macarons, petit fours
  • Tiramisu
  • IJs van de Biltse boer gemaakt van verse boeren melk

Indonesisch buffet

Indonesisch buffet | € 34.75 p.p. 

  • Soto ajam
    Indonesische kippensoep met noedels, ei, krokante uitjes (per persoon uitgeserveerd)
  • Gerechten koud
  • Jukut urab
    Indische salade met boontjes, kropsla, tauge, spinazie, kokos, sambal badjak
  • Acar ketimun
    Zoet zure komkommer salade
  • Sambal goreng kenteng kerin
    Pittige krokante aardappel stiftjes
  • Atjar tjampoer
    Zoet zure koolsalade
  • Gerechten warm
  • Rendag
    Mild pittige runderstoof
  • Sajoer boontjes
    Sperziebonen met kokos en sambal
  • Saté babi
    Varkens saté, pindasaus, gefrituurde uitjes
  • Ajam sitan
    Zoet pittige kippenvleugeltjes
  • Tempeh goreng
    Gebakken tempeh, sojasaus
  • Nasi, noedels, kroepoek, seroendeng

Voor een uitgebreider Indisch buffet is het mogelijk om extra dessert toe te voegen.

Extra’s

  • Spekkoek met kokosijs € 7.50 p.p.

Buffet Klassiek

Buffet Klassiek | € 34.75 p.p. 

  • Soep van groente uit het seizoen.
  • Brood met boter en smeersels
  • Gerechten koud
  • Salade van aardappel, mosterd, appels, augurkjes, rode uien en groene kruiden
  • Salade van pasta penne, gegrilde paprika’s, zongedroogde tomaat, olijven
  • Salade van tomaat en mozzarella met verse basilicum, extra vierge olie en gemalen peper
  • Geplukte tonijn, appel, venkel, sla, mosterdmayonaise
  • Carpaccio van het Krommerijn rund truffelmayonaise, kappertjes en zonnebloempitjes
  • Gerechten warm
  • Aardappels uit de oven met knoflook, rode ui en rozemarijn
  • Gekonfijte sukade geserveerd met eigen jus, gebakken champignons, spekjes en tijm
  • Kipdijen uit de oven met selderij, rode ui , zoete aardappel, champignons
  • Vis met van het seizoen, peen, courgettes, kappertjes, bleekselderij, oregano, kreeftensaus
  • Wilde rijst met nootjes, rozijnen en pompoen pitjes
  • Gebakken seizoen groente
  • Live carving (aan het buffet gesneden)
  • Entrecote van het Krommerijn rund met bijpassende jus

Voor een uitgebreider buffet Klassiek is het mogelijk om extra dessert toe te voegen.

Dessert buffet | € 10.00

  • Chocolademousse
  • Vers fruitsalade
  • Patisserie plateau, brownie, soesjes, Macarons, petit fours
  • Tiramisu
  • IJs van de Biltse boer gemaakt van verse boeren melk

Walking Dinner

Walking Dinner | € 49.50 p.p. (vanaf 25 personen te reserveren)

Wij zullen in overleg met u een selectie maken van 6 kleinere gerechtjes of meer van de kaart. Op de (sta)tafels staat ambachtelijk brood met heerlijke huisgemaakte dip.

Menuvoorbeeld

  • Krokant Aziatisch buikspek van de smoker| zwarte knoflook mayonaise| vadouvan | kimchi
  • Tataki van zwaardvis |rettich| sambai parels | wortel kroepoek| wakame| rode peper espuma
  • Filet americain van peen| rookwortel | toast | lavas mayonaise |ei
  • Rundersukade gestoofd in madeira | eigen jus | bitterbal van runderstoof| bimi| pommes fondue| tomaat
  • Leng filet| appelcider beurre blanc | groene groenten | peterselie aardappel | groene appel
  • Tiramisu| speculaas| Baileys| espresso martini ijs

U kunt het Walking Dinner uitbreiden met een extra gerechtjes voor € 5.00 p.p.

Bunniks Streetfood Style

Bunniks Streetfood Style | € 35.00 p.p. 
Alle warme gerechten zijn bereid in onze smoker en zijn uit de hand te eten.

    • Voorgerechten
    • Soepje van gepofte knolselderij, chili olie
    • Tostade met makreel mayonaise
    • Potatosalad, frisse aardappel salade, augurk, groene kruiden
    • Brood, kruidenboter en aioli
    • Coleslaw, crème fraiche, rozijntjes, appel
    • Warme gerechten
    • Moinkballs, Alabama White sauce,wittekool
    • Spicy chicken, zoete aardappel, sriracha mayonaise, pitah
    • Geplukte zalm, kruiden crème fraiche, rucola, steamed bun
    • Rib roastchimichurri
    • Hotdog, hoagieroll, mosterdsaus, zuurkool, gebakken uitjes
    • Maïs kolf
    • Spiceywedges

Aan tafel
Onze chef kok stelt graag voor u een passend menu samen. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van dag verse producten uit het seizoen.
Heeft een allergie of een dieet wens laat het ons dan zo snel mogelijk weten (op de avond zelf is het helaas niet meer mogelijk om nog uitzonderingen aan te geven i.v.m. inkoop en bereiding).

Wij serveren exclusief vanaf 10 tot 100 personen een  3 of 4 gangen keuze menu.

Driegangen menu met gerechten uit het seizoen inclusief koffie met bonbon  € 45.00 p.p.

Viergangen menu met gerechten uit het seizoen inclusief koffie met bonbon € 49.50 p.p.

Menu suggesties

Wij bieden een breed scala aan gerechten, waarbij we gebruik maken van seizoensproducten, zoals vis, asperges, mosselen, wild en streekfruit. Op die manier laat de chef u kennis maken met tongstrelende gerechten. Van diners voor twee tot grote groepen. Wij verzorgen het naar ieders wens.

Vergaderzalen en vergaderarrangementen

Vergaderingen voor kleine of grotere groepen wij verzorgen het allemaal. De zalen zijn uitgerust met airco, servicetelefoon en WIFI. Daarnaast bieden wij voor grotere groepen tot 250 personen onze Locatie 78 aan.

Raadhuiskamer (max. 14 pers) vanaf € 75.00 per dagdeel

Kromme rijnzaal (max. 40 pers) vanaf € 120.00 per dagdeel

Geïnteresseerd?

Bel ons gerust op 030 – 656 27 27 om verdere details door te spreken, zodat we voor een ieder een passende dag kunnen organiseren.

Met gastvrije groeten,
’t Wapen van Bunnik