’t Wapen van Bunnik

’t Wapen van Bunnik is een gezellig familiebedrijf dat sinds 1985 gerund wordt door de familie van der Leest. In één van de oudste panden van Bunnik aan de vijfsprong van de Dorpsstraat tegenover het oude Raadhuis staat het ’t Wapen van Bunnik. Naast ’t Wapen van Bunnik heeft de familie ook sinds 2000 het party- en zalencentrum Locatie78 overgenomen wat ook in Bunnik staat en sinds 2008 het gezelligste Eetcafé De Jonckheer in Zeist.

Doordat de familie zich in al die jaren steeds meer bij Bunnik betrokken ging voelen mede door lokale evenementen en leuke samenwerkingen, willen zij het dorpsgevoel graag in ‘t Wapen van Bunnik behouden ondanks de laatste modernisaties in maart 2017. Het gebouw is van binnen en buiten gerestyled, het heeft een modernere en gezellige uitstraling gekregen. Dit komt mede door het sfeervolle interieur en de prachtige terrastuin (met overkapping, warmte heathers, windschermen) die aansluit bij de Krommerijn.

De karakteristieke eigenschappen zijn behouden. “Het gebouw past zo mooi in het centrum van Bunnik, prachtig naast het oude raadhuis. Wij blijven ook na de verbouwing bij ons zelf en de kracht die wij hebben als familiebedrijf mede door het prachtige gebouw, het grote terras, de ongedwongen sfeer onderling in de gemeente Bunnik, met onze medewerkers, gasten en kwaliteit die wij nog altijd hoog in het vaandel houden.“

Die visie vindt u ook terug in de smaak van onze gerechten. Een van onze specialiteiten is onze heerlijke Zalm die de keukenbrigade dagelijks zelf rookt. Elke dag weer nieuwe gerechten waar de gasten van ver voor terug komen zoals de diverse bereidingen van dagverse Zeeuwse mosselen en Hollandse asperges, prachtig mooie wildproducten, etc.

Onze keukenspecialisten zijn Frans georiënteerde, zij delen een grote passie voor seizoensproducten en natuurlijk producten uit onze “Kromme rijnstreek”. Daarnaast verzorgen onze collega’s van de bediening graag een sfeervolle en onbezorgde avond voor u en uw gezelschap.

Graag treffen wij u bij ’t Wapen van Bunnik!

Met culinaire & gastvrije groet,

Team ’t Wapen van Bunnik