Topwijnen per glas bij ’t Wapen van Bunnik
Proef, ontdek en geniet!

’t Wapen van Bunnik is met trots een Cellar33 proeflocatie. Cellar33 heeft een uniek assortiment van mooie, toegankelijke en betaalbare wijnen, ingedeeld in wijnstijlen. Bijzonder is dat alle wijnen op onze Cellar33 wijnwijzer gewoon per glas te bestellen zijn. De wijnwijzer vindt je onderaan deze pagina en uiteraard op tafel!

Cellar33 biedt een leuke en vernieuwende benadering van het romantische en mysterieuze product wijn. Door het assortiment in te delen in diverse “stijlen” die aangeduid worden met de kenmerkende druivenrassen chardonnay, sauvignon blanc, merlot en cabernet sauvignon, maken we wijn toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. Want je weet wat je lekker vindt, en dat is het beste begin van je ontdekkingsreis in de veelzijdige wereld van wijn. Per stijl bieden we een uniek en gevarieerd assortiment van mooie, toegankelijke wijnen. Wijn kiezen en bestellen was nog nooit zo leuk en eenvoudig!

Mini-proeverij
Kun je niet kiezen? Ga op ontdekkingsreis en stel je eigen miniproeverij samen met drie heerlijke wijn uit ons Cellar33 assortiment! Hieronder kun je alvast een kijkje nemen op onze digitale wijnwijzer.

Thuis verder genieten?
Heb je in ons restaurant een lekkere wijn ontdekt waarvan je ook thuis wilt genieten? Cellar33 maakt dit mogelijk! Bestel jouw favorieten eenvoudig online op www.cellar33.nl om thuis verder te genieten!

't Wapen van Bunnik Cellar33 logo
't Wapen van Bunnik cellar33 chardonnay

Onze Wijnwijzer

't Wapen van Bunnik - Cellar33 Spakling
't Wapen van Bunnik - Cellar33 - Sauvignon Blanc
't Wapen van Bunnik - Cellar33 - Chardonnay
't Wapen van Bunnik - Cellar33 - Merlot
't Wapen van Bunnik - Cellar33 - Cabernet Sauvignon
't Wapen van Bunnik - Cellar33 - Rose
't Wapen van Bunnik - Cellar33 - Bijzondere Wijnen
't Wapen van Bunnik - Cellar33 - Dessertwijnen & Port